Alla inlägg den 24 februari 2008

Av lesfolket - 24 februari 2008 07:28

Jossan här.


Jag har just haft en av de bästa upplevelserna i mitt liv!! Jag skojar inte! Det var helt grymt (till alla som väljer att sluta läsa här vill jag bara säga att upplevelsen inte var att använda en succini som dildo).


Jag, Alyssa, Tiffany, Rachel och Amanda åkte till down town Chicago och gick på restaurang. Det var helt grymt! Det var nämlign inte vilken restaurang som helst, utan Dick's, plus att vi åkte i Rachels cabriolet!!


Jag kan lätt konstatera att Rachel förmodligen är den sämsta chaufför jag någonsin träffat. Jag tror jag hade ca 10 nära döden upplevelser på vägen dit, och det blev ju inte precis bättre av att hon inte hade tillåtelse att köra in till Chicago så sent på kvällen. Men vi överlevde, trotts att varenda bil i Chicago måste ha tutat på oss vilket bara fick Rachel att falla för grupptrycket och tuta lite hon med.


Men som sagt så har hon en cabriolet, så vi körde genom Chicago, nercabbat med musiken på högsta volym! "shawty had them apple bottom jeans, boots with the fur, the whole club was looking at her, she hit the floor.." Det var helt gryyyymt!! Kallt som satan, men det var värt det! Det kändes som att jag var i OC eller något, i en film!! Bara såå perfekt och grymt!


Sen kom vi till Dick's, och det är inte vilken restaurang som helst. Inne i restaurangen är det helt oreda, och personalen är JÄTTE otrevlig. Om man ber om sugrör så kommer de och kastar dem på en

"Here's your fucking straws!" Jätte otrevliga! och om man vill ha mer dricka får man gå och hämta det själv, det är meningen att de ska vara otrevliga.


Dessutom gör de hattar av pappersduken som de skriver elaka saker på och trycker på en huvud. Två killar vid bordet bredvid vårat fick hattar som sa: "My name is bubbles", och på den andras stod det "I blow bubbles" haha!!! (blow/blowjob = suga av)


På våra hattar stod det:

Tiffanys - "I have boy parts"

Alyssas - "Well worth the herpes"

Amandas - "I still wet my bed"

Rackels - Igår var Rachels födelsedag, så de knöt ballonger in hennes hår som det stod "It's my birthday bitches!" på.

Min - "I lost my virginity to an eggplant"


Haha, så jag gick genom chicago med en hatt som det stod att jag förlorade oskulden till en succini på. För er som inte vet vad en succini är så kan jag tala om att det är en lila gurka som är ca 1 dm (om inte mer!) i diameter!!


Grymt roligt!


I blow bubbles!!!  


Over and fucking out!!


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards