Alla inlägg den 14 februari 2008

Av lesfolket - 14 februari 2008 05:26

Jossan här.


Idag gjorde jag något väldigt pinsamt. Det var precis som i en film, High School film. Typ "Superstar" eller någon annan löjligt töntig film.


För att börja från början så har jag en klass som heter TPI, det är en "study hall" för folk som inte kan engelska, så att de kan få mer hjälp. Jag behöver det inte, lärarna tycker att dt är helt onödigt för mig att vara där, men jag tycker att det är intressant, man stöter ju på så många olika nationaliteter. Men lärarna har rätt, det är ingen som helst mening med att jag är där, jag hjälper eleverna mer än lärarna gör, för jag sitter ju alltid med dem och de vet att jag kan hjälpa dem.


Men i all fall så är det fyra killar i den klassen, från Litauen, Polen, Slovakien och Mexiko, och så är det jag och den andra unbytesstudenten Melanie (Argentina). Men i alla fall så brukar jag och killen från Mexiko sitta vid samma bord och prata, eller så hjälper jag honom med engelskan etc. Hans engelska är inte speciellt bra...


Så idag mellan en av mina lektioner, när jag skyndade till min nästa lektion så såg jag honom med hans kompisar. Han var en bit bort, så jag vinkade, och han vinkade tillbaka och alla hans kompisar vände sig om för att se vem det var han vinkade till. Medan de alla stod och tittade på mig svängde jag för att gå upp för trapporna, problemet var att jag fortfarande tittade på honom, så jag gick rakt in i en dörr!! Smack, rätt in i dörren!! Jag är säker på att hela skolan måste ha hört. Jag kände mig otroligt dum, är säker på att hans kompisar hade väldigt roligt med den.


Men det var precis som i en film. Tjejen ser killen, de vinkar i slow motion i några sekunder.. och sen SMACK! End of the moment.


Over and out, unless there's a door in my way:)

  

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards