Direktlänk till inlägg 12 november 2007

Justin Timberlakes autograf

Av lesfolket - 12 november 2007 02:09

Jossan har.


Cornelia, du kommer typ doda mig for att komma at det som ar i min egendom nu, Justin Timberlakes autograf!!! Pa riktigt!


Min kompis Taylor ar katolik, och hennes prast, Father Pat, ar fran Irland. Nu rakar det handa att han och jag har traffat varandra ett par ganger och han ar helt underbart rolig! Sa en dag berattade han for mig att han hade flygit samma plan som Justin Timberlake och att han hade hans autograf. Jag kunde inte hjalpa mig sjalv och blev helt uppspelt saklart. Sa han sade att jag kunde fa den pa tva vilkor. 

1. Att jag inte salde den

2. Att jag kom till kyrkan en sondag

Latt tankte jag, nemas problemas, Jossan kirrar biffen. Sa imorse akte jag med Taylor till kyrkan, och nar vi kommer dit sager father Pat att han tanker kalla upp mig infor alla och ge den till mig! En helt fullsatt kyrka!! Men jag overlevde, jag fick ga fram infor alla och ta emot den, och nu har jag Justin Timberlakes autograf och ar en upplevelse rikare!!    


Sa det var det med det, jag alskar Father Pat!! Grym han ar eller vad!! Jag ska rama in den dar autografen!


 Over and out, Jossan

 
 
Ingen bild

Saren

12 november 2007 09:15

Shit, värsta gulligt! Fett tufft! Och fan, du är van att gå fram i kyrkor ju ;)

Jossan kirrar biffen, gosh vad jag saknar dig..

 
Ingen bild

Jossan

28 november 2007 19:10

Hehe, det var ratt tufft faktiskt:) jag kande mig fett speciell!

har hander det grejer ska du veta, jag skulle skriva ett inlagg om det, men jag ar i skolan, och jag kan inte oppna upp det fran skolans datorer, for det ar blockat... men jag kan skriva kommentarer, sa det ar grymt.

Sa jag ska forsoka ta det fran borjan och kortfattat. Ni vet ju att jag inte riktigt alltid kommer overens med min vardmamma, och i mandags brakade vi igen. Eller rattare sagt hon brakade och jag tog emot utskallningar.

Jag ska inte dra hela historien nu, men kortfattat sade hon att jag alltid gjorde planer med kompisar och aldrig var hemma. Sa sade hon att det kanske berodde pa att jag inte trivdes hemma och ville komma ivag sa mycket som mojligt.

Arligt talat sa ar det sant, men det ar ju for stt jag inte ska langta hem. Fast det verkar inte hon fatta. '

Men sa sade hon att hon hade pratat med Aaron (min vardpappa) om att ringa till organisationen och se om jag kunde bo nagon annan stans. Fast hon sade det bara som i ett hot liksom, och lamnade det dar. Sa jag fragade om det var nagot hon ville prata om, och da menade jag prata om det sa att jag kunde flytta. Men uppenbarligen ville hon inte prata om det, hon vill ju aldrig prata om nagonting.

Sa hon bara lamnade det dar. Hon sade inget mer om det och borjade prata om saker som ska handa i var. Som om jag inte skulle flytta over huvud taget. Jag blev valdigt forvirrad, och ar fortfarande. Jag bestamde mig for att vanta en vecka, blev det inte battre skulle jag kontakta organisationen for att fa byta familj.

Men dagen efter, igar tisdag, satt jag pa min Journalism lektion, jag satt och tankte. Chris, en kompis, sag att jag sag lite nere ut och fragade hur jag madde. Och da borjade jag bara grata, som ett litet barn.

Hela klassen kom runt mig och jag berattade hela historien. Mr. Seal's reaktion var:
"Who am I gonna stab?"
Han bad mig om nummer och email till Wanda, min kontaktperson, och nu ska jag ge det till honom.

Men det var nar han sade det som jag bestamde mig for att jag inte ska ta den har skiten langre. Det ar svart som det ar att vara en utbytesstudent, vardfamiljen ska stotta, inte halla en tillbaka!

Sa snart jag har kommit i kontakt med Wanda och hittat en plats att bo ska jag flytta! Ingen tvekan, jag ar trott pa att vara Mr. nice guy och inte vilja sara Pauline och Aaron. Det ar slut med det nu, Hon sarade mig. Jag kan inte fortsatta bo dar och veta att hon vill bli av med mig.

Sa det var det med det:)
Puss puss alla som laser detta

 
Ingen bild

Saren

29 november 2007 08:28

Det är bra liten! Välidgt bra! Stå på dig! Det är den Josefine vi känner igen! Det kommer bli så bra det där, du är så stark och du anar inte hur stolta vi är över dig här hemma!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lesfolket - 15 oktober 2010 12:57

Hösten har kommit till Skåne nu, det är sådär perfekt höstväder som man annars bara hoppas på. Dimma på morgonen, sol och klar himmel på dagen och vackra solnedgångar. Kallt som fan är det också, frostnätter. Dock ingen snö än. Igår gick jag på kväll...

Av lesfolket - 5 oktober 2010 16:19

Saren här.   Som ni vet så fick min telefunk bada i toaletten för några veckor sen.. den tyckte inte om det, och dog. Men jag har lyckats få så mycket liv i den att jag kunde tömma den på anteckningar (vilket var ganska många, för som ni vet skri...

Av lesfolket - 26 september 2010 11:29

Hej mina vänner!   Jag struntade i festen som det ryktades om och dansade loss till 90-talsmusik tillsammans med mina korridorskompisar istället (som också struntade i festen). Barndomsnostalgiskt och vackert på alla vis, med återupptäckandet av ...

Av lesfolket - 24 september 2010 17:14


  Fredag. Har inte haft inspiration att skriva här, trots att det hänt massa kul på internatet. Tack för Stockholmsuppdateringen, kul att höra (läsa) att ni har det bra, fast nu saknar jag er ännu mera förstås :( Idag har det varit jättevarm...

Av lesfolket - 21 september 2010 23:56

Hejsan hoppsan "skåning", Saren här! Jag tänkte nu ge mig på den så högt efterlängtade, eftertjatade, bloggen från storstaden. Faktum är dock att här händer inte så mycket.. kikade i min kalender för att se vad vi hittat på för bus sen d...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards