Direktlänk till inlägg 20 oktober 2007

Tillägnat Sabina.

Av lesfolket - 20 oktober 2007 11:15

Saren här. Vi, särskilt i Sverige, suger på att uppdatera bloggen och nu har det gått så långt att vi fått klagomål. Därför lovar iallafall jag att härmed bli  bättre på att uppdatera bloggen.


För att komma i fas börjar jag med en kort beskrivning av vad som hänt sen sist.. Med andra ord, jag som är planeringen själv kollar i min kalender och kan säga att sen Olivias födelsedag har följande hänt oss:

Fre 5/10: Saren och Corren försöker förgäves överraskningsgratta Olivia. Senare på kvällen möter vi upp Östman och förflyttar oss mot Gubbängen för en gaymingkväll som innehåller kööhtt, pizza, vittvin, guitarhero, supermario, Halo3, Gurra, Niklas och Robin.. mycket trevligt!
Lör 6/10: Saren, Corren, Gustafo och Nikolaus har en total impulsdag som slutar med te-mys, dagispapporna och absolut ingen butterhet i Correns soffa. Olivia och Anna underhåller sig samtidigt på eget håll.

Sön 7/10: Ännu en impulsdag för Saren, Corren, Gustafo och Nikolaus. Sammanfattning: pizzafrukost, guitarhero, fåtöljfika, monopolutbrott och donken.

Mån 8/10: Som de proffs-street-dansare de är tar Corren och Saren en tripp till skrapan för att köpa nya dansskor. Jakten slutar på tullys där de möter upp Östman och myser ett par timmar (vid bordet bakom Jens Kollberg!). Lite missnöjda med sin shopping lyckas de iallafall fortsätta omstylingen av Östman innan de skiljs åt.
Tis 9/10: Dansdagen.
Ons 10/10: För första gången på länge möts både Olivia, Östman, Cornelia och Sara precis som gamla goda tider på donken i slussen. Där blir det en halvtimme tillsammans innan Olivia styr stegen mot barnvaktning av Hampus och de andra tre mot Katarinakyrkamys.

Fre 12/10: Efter många om och men slutar kvällen för Östman, Corren, Saren och Nikolaus i Idol-tittande, te-mys och den otroligt obehagliga filmen "Number 23" hemma hos Saren.
Lör 13/10: Saren, Corren, Gustafo och Nikolaus lagar och äter middag och kärleksmums i Sharpnude. Efter detta packar sig Saren och Corren och det bär av till Shortys 20års partaj i Sandsborg :) Corren stukar foten och Saren sjunger för Sooldie.. Lyckad kväll? Avgör själva, vi hade kul iallafall!
Sön 14/10: Corren och Saren vaknar med ett skutt klockan 08.00 i gubbängen. Pangbom tar de sig till hammarbysjöstad och Adidasrean med ett uppdrag: köpa dansskor! De kommer därifrån med totalt två tshirts, två tjocktröjor, ett par mjukisbyxor, en jacka och ett par skor (woow lixom) Resten av dagen spenderas i mjukisar med gitarrspelande och guitarhero för att avslutas med att Saren, Corren och Benjiboe (!) lekte idoljury på KU.

Mån 15/10: Saren och Corren panikfikar på tullys.

Tis 16/10: Dansdagen. Denna gång dansade vi faktiskt i en otroligt kvav danssal, efter idoldanny, med idololas bakgrundsdansare och med greasetove :)

Ons 17/10: Saren och Corren möts för att via götgatan gå till katarina kyrka och ungdomsmässa. Efter mässan försöker de styra sina steg hemåt men det slutar med en betald cheeseburgermiddag på donken och de längsta 10minutrarna i världshistorien på KU, i väntan på Gustafo och Nikolaus.. Påväg därifrån gör de dock en glädjande upptäckt: om man knäpper ihop Sarens skinnjackas ena sida med Correns andra ser de ut som siamesiska tvillingar :)

Tors 18/10: Corren ska ha kultur&idéhistoria-prov och kommer ut till Skarpnäck för att få plugghjälp. Saren bakar kladdkaka/"chokladpaj" och det slutar mest i ett himla massa ätande... som vanligt alltså!


Ja, det har varit stormigt på sistone.. Men det ska vi lösa ut.
För det är som jag skrev efter ledarlägret: 
det är aldrig helt stilla
det kan vara vackert ändå
om man inte är rädd
om man kan simma
Och, vi kan väl simma?! <3

 
 
Ingen bild

Jossan

21 oktober 2007 18:13

Antligen lite uppdateringar!! Fatta hur forvirrande det ar har i de tjockas land nar man far olika historier fran olika hall och sms som sager "jag behover dig har just nu". Nu vet jag i alla fall vad som hander, jag kan lagga ihop de olika historierna till en helhet liksom.

Kommentarer:
1. Fre 5/10 Robin?? Jag tyckte att det sag ut som han pa bilddagboken, men jag var inte saker. Men fortfarande What?
2. 8/10 Min bror:)
3. 16/10 Tove!!!
4. Tullys vs. Lavance TULLYS!!!
5. LES AGER GLOM ALDRIG DET!!!

 
Ingen bild

Saren

23 oktober 2007 09:44

Ja, förlåt vännen. Ska förklara allt när vi båda är inne på msn eller så, så du slipper undra över mitt cp-beteende..


1. Jaaa, Robin.. Vi var emot men Gurra övertalade oss och vi fick en bättre bild av honom! Är inte rädd för honom längre, inte mer än jag var för Niklas förut ;) Haha.

5. Kärlek.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av lesfolket - 15 oktober 2010 12:57

Hösten har kommit till Skåne nu, det är sådär perfekt höstväder som man annars bara hoppas på. Dimma på morgonen, sol och klar himmel på dagen och vackra solnedgångar. Kallt som fan är det också, frostnätter. Dock ingen snö än. Igår gick jag på kväll...

Av lesfolket - 5 oktober 2010 16:19

Saren här.   Som ni vet så fick min telefunk bada i toaletten för några veckor sen.. den tyckte inte om det, och dog. Men jag har lyckats få så mycket liv i den att jag kunde tömma den på anteckningar (vilket var ganska många, för som ni vet skri...

Av lesfolket - 26 september 2010 11:29

Hej mina vänner!   Jag struntade i festen som det ryktades om och dansade loss till 90-talsmusik tillsammans med mina korridorskompisar istället (som också struntade i festen). Barndomsnostalgiskt och vackert på alla vis, med återupptäckandet av ...

Av lesfolket - 24 september 2010 17:14


  Fredag. Har inte haft inspiration att skriva här, trots att det hänt massa kul på internatet. Tack för Stockholmsuppdateringen, kul att höra (läsa) att ni har det bra, fast nu saknar jag er ännu mera förstås :( Idag har det varit jättevarm...

Av lesfolket - 21 september 2010 23:56

Hejsan hoppsan "skåning", Saren här! Jag tänkte nu ge mig på den så högt efterlängtade, eftertjatade, bloggen från storstaden. Faktum är dock att här händer inte så mycket.. kikade i min kalender för att se vad vi hittat på för bus sen d...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards