Alla inlägg den 6 mars 2008

Av lesfolket - 6 mars 2008 09:52

Tjabatjenahallå. Saren här. Var ett tag sen sist. Är hemma och sjuk sen igår lunch. Med andra ord börjar tristessen infinna sig och jag kom på att jag inte gjort det jag lovade att göra för tre månader sen: skriva mycket i vår lesblogg! Men nuså. På sistone har inte så mycket jäättespännande hänt. Lite middagar har vi haft, lite fika och lite filmsvull. Men inget värt att skriva blogginlägg om kanske. Blir mest internskämt, och det glädjer ju inte så många andra än just oss tyvärr.

Sent i fredagskväll kom Östman och Saren hem från Idre iallafall. Där var det kanoners. Mycket positivt och mycket negativt men på det hela taget en värd vecka.. <3 Samma vecka spenderade Cornelia hemma i staden med att kika på fåglarna som började på ungar och Olivia i vingåker med att shoppa slut hela outlet.
Lördagen spenderade lilla jag, Saren, med att jobba åtta timmar. Yeahy. Var otroligt trött men fick upp mungiporna några timmar efter ett trevligt besök.. Mina favoritbrudar kom för att dricka juice och äta mina favoritglassar innan shoppingrunda där de köpte nagellack som matchar Olivias rum (; 
 Snart är det helg igen. Imorrn rättare sagt. Då intar vi tyresövillan igen. Middag, spel, snack, tända ljus, brasa, vivivi och Frost såklart. Världens bästa vovve. Han fyllde tre år i söndags så vem vet, kanske blir det kalas (; På lördagen ska vi ut på ännu mer äventyr och sen får vi se var vi hamnar. Kanske blir det en heldag med Frost på söndagen också.. Ser iallafall emot helgen och kämpar som attan för att bli frisk och på topp!

Aja, nu ska jag dricka te med håning. Himlagott. So long lovers.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards